HALLOWEEN -VS- LA CASTANYADA


HALLOWEEN -VS- LA CASTANYADA


Dues festes no molts similars però que atreuen a gent; una més que l'altra. Són el Halloween i la Castanyada. Aquestes dues 'festes' es troben molt juntes en el mes de Octubre.

E pensat que podria dir una mica d'informació bàsica dels dos i després donar la meva opinió. Sense res més a, comencem!!!


HALLOWEEN
Resultado de imagen de halloween El Halloween es una festa que es celebra el 31 d'octubre. És veritat que s'ha transformat en una festa mundial però els principals llocs són els del món anglosaxó: Estats Units, Canada, Irlanda i Regne Unit. Nosaltres, quan escoltem aquesta paraula, sen ve a la ment una festa de disfresses amb caramel molt divertida; però en veritat els seus orígens no són tant bonics.





LA CASTANYADA
Resultado de imagen de la castanyadaÉs una festa que es celebra a la part del Nord d'Espanya. Aquesta festa esta relacionada amb la collita de castanyes similar a la festa de la vendimia. No te una data exacta per celebrar. Aquesta festa també es pot dir "Magosto", perquè la foguera on es prepara les castanyes té aquest nom.





LA MEVA OPINIÓ
A mi el que més m'agrada és el Halloween perquè és molt més divertit i entretingut.

I aixó és tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

RECOMANACIONS

LLIBRES PER LLEGIR En Sant Jordi es solen anar a comprar llibre a les Rambles, però malgrat pel Covid-19, aquest any no serà així. Per a...