LA PAU


Resultado de imagen de dia escolar de la paz y la no violencia 2020EL DIA DE LA PAU ESCOLAR I NO VIOLENCIA

El 30 de Gener és el dia de la Pau Escolar i No Violencia. Aquest dia esta dedicat a conmemorar en les escoles i instituts sobre la pau i no violencia. No és simplement perquè les persones no utilitzin la violencia entre ells sinó, a que respectin als altres.

Resultado de imagen de dia escolar de la paz y la no violencia 2020"
En en Dia de la Pau, els centres educatius es comprometen com a defensors de la pau i enteniment entre persones de diferent procedència i maneres de pensar.


Aquest es celebra també l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi (Índia, 1869-1948), líder pacifista que va defensar la no violència i la resistència pacífica enfront de la injustícia i que va ser assassinat per defensar aquestes idees.
Resultado de imagen de dia escolar de la paz y la no violencia 2020

Una educació inspirada en la no violència i pau permet que els nostres alumnes adquireixin coneixements i actituds que reforcen el seu desenvolupament com a persones compromeses amb els seus drets i els d'altres persones.



El Dia de la Pau, es pot treballar en tots els nivells educatius des d'Educació Infantil fins a Batxillerat.

TRADICIÓ


🎄TRADICIONS NADALENQUES🎄


En dies de Nadal i Cap d'Any, és tradició, ajuntarse amb la familia i passar-ho bé. Però hi ha una cosa que no cambien i són les Tradicions Nadalenques Familiars. Cada familia té les seves propies i en aquest blog us parlaré de les tradicions que tinc en la meva familia.

Resultado de imagen de casas decoradas de navidad"



1a Tradició: Decorar la casa tota la familia junta
Decorar la casa tot junts ha sigut una de les tradicions molt antigues de la meva familia. Per nosaltres això simbolitza una unio familiar per l'arribada del nen Jesús.





Resultado de imagen de pesebre"

2a Tradició: El nen Jesús
Quan nosaltres preparem el pessebre, esta absolutament prohibit posar i mostrar al nen Jesús. Només és pot mostrar quan ja es el dia 25, ja que aquell dia es el dia del seu naixement. I només el poden treure del seu embalatge els dos nens més petits de la casa en aquell moment.





Resultado de imagen de caga tio3a Tradició: El Caga Tiò
Aquesta costum l'hem adaptat la meva famila y yo d'aquí, ja que en el nostre país no existeix. Però per nosaltres ja és tota una tradició tenir que posar el Caga Tiò a prop de l'arbre. Aixo si es molt emocionant!!!




Resultado de imagen de reyes magos"
4a Tradició:Els Reis Macs
Els Reis Macs, igual que el Caga Tiò, és una tradició nadalenca que em agafat d'aqui.
Resultado de imagen de pantalos rojo"







5a Tradició:Vestinenta
Per els sopars de Nadal i Cap d'any, ens vestim amb roba vermella, tant sigui interior com exterior.


Aquestes serien cinc tradicions que fem en la nostra familia.







Informa't sobre la vida i aquesta sera divertida.

RECOMANACIONS

LLIBRES PER LLEGIR En Sant Jordi es solen anar a comprar llibre a les Rambles, però malgrat pel Covid-19, aquest any no serà així. Per a...