LA PAU


Resultado de imagen de dia escolar de la paz y la no violencia 2020EL DIA DE LA PAU ESCOLAR I NO VIOLENCIA

El 30 de Gener és el dia de la Pau Escolar i No Violencia. Aquest dia esta dedicat a conmemorar en les escoles i instituts sobre la pau i no violencia. No és simplement perquè les persones no utilitzin la violencia entre ells sinó, a que respectin als altres.

Resultado de imagen de dia escolar de la paz y la no violencia 2020"
En en Dia de la Pau, els centres educatius es comprometen com a defensors de la pau i enteniment entre persones de diferent procedència i maneres de pensar.


Aquest es celebra també l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi (Índia, 1869-1948), líder pacifista que va defensar la no violència i la resistència pacífica enfront de la injustícia i que va ser assassinat per defensar aquestes idees.
Resultado de imagen de dia escolar de la paz y la no violencia 2020

Una educació inspirada en la no violència i pau permet que els nostres alumnes adquireixin coneixements i actituds que reforcen el seu desenvolupament com a persones compromeses amb els seus drets i els d'altres persones.



El Dia de la Pau, es pot treballar en tots els nivells educatius des d'Educació Infantil fins a Batxillerat.

3 comentarios:

RECOMANACIONS

LLIBRES PER LLEGIR En Sant Jordi es solen anar a comprar llibre a les Rambles, però malgrat pel Covid-19, aquest any no serà així. Per a...