SANT JORDI

SANTA NEUS?


Hola a tots!!
Sant Jordi és una llegenda que molts ja coneixem molt bé. En aquest blog, avui, transformarem aquest llegenda, canviarem algunes coses. Amb això dit, comencem!!



Fa uns anys,
les persones que vivien en Montblanc estaven per una crisis perquè el seu príncep era un poruc. En el poble hi havia un drac que esta saquejant-ho tot. Al principi la gent del poble li donava una ovella perquè així no es menges a cap persona.
Un Sant Jordi coeducatiu | EL RACO DEL MENUT
 Però el drac cada vegada tenia més gana i volia menjar-se alguna cosa més. El príncep era tan poruc que, en comptes de lluitar, va decidir donar al drac una persona del poble cada dia, tot per sorteig. Un dia, el torn li va arribar al príncep, i és va espantar massa. El rei no podia fer res més que acceptar la llei. El dia va arribar i el príncep no volia anar a on vivia el drac. 
Abans d'arribar al lloc, va apareixer una noia damunt d'un cavall negre, era una cavallera. La noia es va apropar i va preguntar al príncep que per què estava tant trist. Aquest li va contestar que seria menjat per un drac que estava atemorint el seu poble. La cavallera es va oferir ajudar-lo perquè ella estava buscant un drac que es va escapar de on era abans.
Una vegada amb el drac, la cavallera va reconeixer al drac. El drac va anar a atacar-la i la noia va lluitar amb ell. Llavors la cavallera va clavar la llança al coll del drac. El príncep estava molt content i li va preguntar a la noia: 
Com et diu?
Llavor la cavallera va dir:
Neus, em dic Neus.
Del lloc on va caure la sang del drac va creixer un roser amb moltes roses ben vermelles que mai ningú havia vist mai. El príncep li va demanar a la Neus que es quedes amb ells però ella va rebutjar l'oferta perquè tenia que continuar fent feliç a les persones per tot el món.


Potser a sigut una mica igual que a la de sempre però, una noia també pot salvar a un noi.
Això ha sigut tot per avui. Espero que estigueu bé, que estigueu feliços i llegiu llibre.
Ens veien en un altre blog. Adeu!!

Cómo se celebra el día de Sant Jord en Barcelona? | spain.info España

No hay comentarios:

Publicar un comentario

RECOMANACIONS

LLIBRES PER LLEGIR En Sant Jordi es solen anar a comprar llibre a les Rambles, però malgrat pel Covid-19, aquest any no serà així. Per a...