VON VOYAGE!!!


TRAVELS

Aquesta setmana és Setmana Santa i no podem sortir. Però això no vol dir que no tiguem curiositat sobre viatjar a un altre lloc, més ara que estem tancats.
Viatjar pel món és una cosa a que la majoria de persones els agrada i escollir només un lloc ens sembra casi impossible.

On aniria?
Fa uns anys que la cultura coreana m'atrau bastant i és un dels països que vull visitar.

Corea del Sud
Encara que sigui un país molt petit, crec que una setmana seria suficient per visitar-la. Per això he escollit dos de les grans ciutats de Corea del Sud.

Seul
Palaus
Els palaus són una cosa que si viatges a Corea no t'ho pots perdre. Aqui deixo els cinc més importants/populars.

Gyeongbokgung
Seoul attractions-Gyeongbokgung
Changdeokgung
Seoul attractions-Changdeokgung
Changgyeonggung
Changgyeonggung Palace Honghwamun Gate (창경궁 홍화문) | Kpopmap
Deoksugung
Palacio Deoksugung - Etourism
Gyeonghuigung
Royal palace Seoul — How to visit 5 grand palaces in Seoul? - Page ...

Torre N Seoul
També coneguda com Torre Namsan té una altura de 2.500 metres i és un dels monuments més impressionants de l'actualitat. Va ser construïda en 1969 però no és van obrir les portes al public fins 1980. Dins d'aquesta torre trobem un Museu de l'Ós de Peluix i Locks of Love, on els enamorats van posar un cadenat per el seu amor.
Seoul attractions-N Seoul Tower

Gangnam
Gangnam és un dels barris més populars de Seul. Va conseguir més fama amb la canço de PSY-Gangnam Style. És un barri que es caracteritza per les persones que viuen allí. Solen ser famosos i gent amb molts diners. És molt visitat entre els visitants per les seves tendes i grans comerços.
Gangnam ITC - KPF

Hallyu KStar Road
Aquest lloc és un carrer on fanàtics del K-pop li agradaria anar (inclòs jo). En aquest carrer podem trobar ossets que representen a un grup de K-pop i estan firmats per ells (no de tots els grups). Al principi del carrer hi ha un osset gran (més gran que els altres).

Insadong
Aquesta ciutat és ideal per a ti si t'agrada veure les escenes culturals locals. És caracteritza per la seva similitud amb l'antiga Corea de la dinastia Joseon.
Insadong, Seoul | Insadong, Seoul, Korea. September 2013. Ca… | Flickr

Frontera con Corea del Nord
Una experiència bastant emocionant seria poder veure i estar a prop de la frontera entre dos països en guerra. També pots veure part de les instal·lacions de l'edifici que es troba a uns metres de la frontera. Aquesta frontera és només un petit espai del terra que te forma de rectangle feta amb totxanes.
Soldados de Corea del Norte y del Sur cruzaron pacíficamente sus ...



Busan
Busan és la segona capital de Corea del Sud. És la ciutat costera més gran que tenen, i caracteritzada perquè la majoria de temps, que no sigui estiu, plou.

Arirang Street
Aquest carrer és el millor si vols degustar del menjà tradicional/local/de carrer. També tendes estrangeres i nacionals. Aqui pots gaudi del menjar i emportar-te un fantàstic souvenir.

Gwangbok-ro Arirang Street - Establishment | Airbnb®

Gamcheon Culture Village
La seva bellesa és millor si la veus des d'un punt alt. Aquestes cases situades en una de les muntanyes de Busan. En aquests carrers estrets i com un laberint es desenvolupa l'art de carrer. Pots pujar directament en bus o intentar pujar pels carrer fins un mirador on podràs veure la ciutat de Busan.

Busan Shore Excursion Tour con Gamcheon Culture Village | Busán ...

Això ha sigut tot per avui. Espero que tots estigueu bé i cuideu-vos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

RECOMANACIONS

LLIBRES PER LLEGIR En Sant Jordi es solen anar a comprar llibre a les Rambles, però malgrat pel Covid-19, aquest any no serà així. Per a...